Logo
Knowledge base
London Chamber Knowledge base
Logo
مهاجرت به آمریکا

آمریکا کشوری است که بر پایه مهاجران پایه گذاری شده است، به همین دلیل سیاست های مهاجرتی این کشور، متنوع ترین راه های مهاجرت به آمریکا را فراهم آورده است تا هر چه بیشتر از پتانسیل مهاجرین جدید بهره ببرد. تنوع ویزاهای کشور آمریکا بسیار بالاست و به همین دلیل انواع ویزاهای آمریکا در دو دسته ویزاهای مهاجرتی آمریکا و ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا دسته بندی می‌شوند

-1ویزای توریستی (گردشگری) آمریکا- ویزای B1  و B2

ویزای B1 ویزای توریستی آمریکا می باشد و مخصوص متقاضیانی است که با اهداف ذیل قصد سفر به آمریکا را دارند:

حداقل مدت زمان اعتبار این نوع ویزای گردشگری 3 ماهه است و برای افرادی که بار اول متقاضی این نوع ویزا می باشند شش ماهه صادر می گردد.

ویزای B2 ویزای توریستی آمریکا می باشد و مخصوص متقاضیانی است که با اهداف زیر قصد سفر به امریکا را دارند:

-2ویزای مخصوص هنرمندان و ورزشکاران مشهور- ویزای O1

ویزای آمریکا در گذرنامه‌ ثبت شده و به این معنا می باشد که دارنده ی ویزا واجد شرایط ورود به ایالات متحده بوده اما داشتن این ویزا لزوماً به معنای ورود شما به ایالات متحده نیست؛ چرا که این پروسه به اختیار وزارت امنیت میهن آمریکاDHS  و اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده امریکا «CBP» .استویزای O1 یک ویزای غیر مهاجرتی ویژه هنرمندان، ورزشکاران مشهور و افرادی با قابلیت های فوق العاده و خاص یا دارندگان جوایز بین المللی در رشته های ورزشی، هنر، موسیقی و سینما می باشد. ویزای O2 به شخصی که به عنوان دستیار، مشاور و یا همکاری شخص دارای ویزای O1  را همراهی می کند، تعلق می گیرد.

-3ویزای تحصیلی (دانشجویی) آمریکا- ویزای F1 و F

ویزای F1 مخصوص متقاضیانی است که قصد ادامه تحصیل در آمریکا در مقاطع دانشگاهی (فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و دکترا) و دوره های آموزشی زبان انگلیسی را دارند

حداقل زمان اعتبار ویزای تحصیلی آمریکا یک سال می باشد. دانشجویانی که با ویزای F1 در آمریکا حضور دارند، بجز 20 ساعت در هفته در محیط دانشگاه اجازه کار نخواهند داشت.

همسر و فرزندان زیر 21 سال فرد دانشجو نیز می توانند به عنوان همراه با ویزای F2 وارد آمریکا شوند. همراهان می تواند همزمان با دانشجو یا پس از ورود دانشجو به آمریکا به صورت جداگانه درخواست ویزا نمایند.

افرادی که ویزای F2 دارند تنها اجازه حضور در دوره های آموزشی کاربردی کوتاه مدت، دوره های شبانه و دوره هایی که نیازمند صدور مدرک آکادمیک نمی باشد را دارند و می توانند به صورت نیمه وقت تحصیل نمایند. ولی اجازه کار نخواهند داشت و فرزندان دارنده این نوع ویزا اجازه تحصیل تا مقطع دیپلم را خواهند داشت.

دارندگان ویزای F2 در صورتی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع آکادمیک را داشته باشند می بایستی ویزای خود را به F1 تغییر دهند و در صورتی که قصد کار کردن در آمریکا را داشته باشند، پس از یافتن کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت می توانند ویزای خود را به H1 تغییر دهند.

-4ویزای تبادل فرهنگی یا تبادل نیروی کار- ویزای J

ویزای J1  در خصوص اشتغال، تحقیق، آموزش و یا تدریس می باشد. دارندگان این ویزا متعهد به اتمام دوره مورد نظر از طرف کارفرما می باشند. در خصوص این نوع ویزا کارفرما می تواند دانشگاه و یا شرکت باشد. این نوع ویزا قابل تبدیل به ویزاهای دیگر نیست ولی قابل تمدید حداکثر به مدت 7 سال در خاک آمریکا می باشد.

شخص دارنده این نوع ویزا می بایستی پس از اتمام مدت زمان ویزای خود، خاک آمریکا به مدت دو سال ترک نموده و در صورت تمایل به ورود مجدد و تغییر ویزا می بایستی مجددا خارج از خاک آمریکا درخواست ویزا نماید.

-5ویزای تحصیلی در دوره های غیر آکادمیک کاربردی –ویزای M1 و M2

ویزای M1 مخصوص افرادی است که قصد تحصیل در دوره های غیر آکادمیک کاربردی، کوتاه مدت در ایالت متحده را داشته باشند که این دوره های می بایستی مطابق با سابقه کار و تحصیلات قبلی متقاضی باشد. مدت زمان این دوره های آموزشی تخصصی معمولا کمتر از یکسال بوده و درصد موفقیت اخذ ویزا مستقیما با میزان هماهنگی بین نوع دوره های انتخابی با تجربه کار و تحصیلات متقاضی مرتبط است.

همسر و فرزندان زیر 21 سال متقاضی ویزای تحصیلی آمریکا برای دوره های غیر اکادمیک کاربردی می توانند به عنوان همراه و با ویزای M2 وارد آمریکا شوند ولی اجازه کار در آمریکا نخواهند داشت.

 -6 ویزای نامزدی- ویزای K1

ویزای نامزدی را نیز می توان جزء دسته ویزاهای غیر مهاجرتی در نظر گرفت چرا که ویزای K1 به افرادی که قصد ازدواج با یک شهروند آمریکایی را دارد تعلق می گیرد و شخص دارنده این نوع ویزا می بایستی پس از 90 روز از ورود به خاک آمریکا، ازدواج خود را با شهروند آمریکایی قطعی و قانونی نمایند و پس از آن می توانند برای اقامت و دریافت ویزای ازدواج اقدام نماید.

 -7ویزای توافق نامه تجارت آزاد- ویزای H1 ویزای کار

افرادی که دارای تخصص حرفه ای خاص می باشند و در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس تایید شده،و کارفرمای واجد شرایط اداره مهاجرت امریکا از از شرایط لازم می باشد. در مواردی که فرد متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد داشتن سالها تجربه کاری در رشته خاص و توانایی اثبات این ادعا می تواند به متقاضی در خصوص اخذ این نوع ویزا کمک نماید. حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله می باشد و همسر و فرزندان زیر 21 سال دارنده ویزای کار میتوانند به عنوان همراه وارد آمریکا شوند ولی اجازه کار نخواهند داشت.
در صورتیکه شرایط مناسب فراهم باشد و کارفرما نیز اختیارات لازم را داشته باشد متقاضی می تواند پس از مدتی از اداره مهاجرت آمریکا در خواست گرین کارت و دریافت اقامت دائم این کشور را نماید.

 -8ویزای تجاری (صاردات و واردات)- ویزای E1

این نوع ویزا جهت گسترش تبادلات تجاری بین کشورها آمریکا و کشورهای مورد تایید آمریکا می باشد و ملیت های مختلف افراد و شرکت ها براساس ویزای E1 می توانند اجازه کار در امریکا را جهت توسعه و تبادل مستقیم دو طرفه با کشور آمریکا (صادرات و واردات) داشته باشند این افراد نمی توانند از مهارتهای شخصی خود بطور مثال پزشکی، فنی یا وکالت استفاده نمایند و می بایستی فعالیت آنان در قالب توسعه یک فعالیت تجاری باشد. مدت زمان این نوع ویزا از دو سال تا 5 سال قابل صدور می باشد و حداقل سرمایه گذاری برای اخذ این گونه ویزا مشخص نمی باشد. اشخاصی که قصد راه اندازی یک شرکت تجاری که خودشان قصد انجام امور آن را داشته باشند را دارند و میتوانند به طور مداوم در حال سرمایه گذاری شخصی در آن شرکت باشند واجد شرایط این نوع ویزا می باشند. یک ویزا همچنین شامل حال کارمندان اصلی و سطح بالای آن شرکت نیز می شود.

-9ویزای سرمایه گذاری آمریکا- ویزای E2

این ویزا مخصوص افرادی است که قصد راه اندازی یک بیزینس با سرمایه شخصی را در امریکا داشته باشند. انتخاب نوع بیزنس مورد نظر جهت سرمایه گذاری کاملا می تواند با توجه به توانایی حرفه ای فرد متقاضی تعریف گردد. و پس از ورود به آمریکا، مدیریت و سوددهی بیزنس کاملا در اختیار متقاضی می باشد. در ابتدا این نوع ویزا برای مدت دوسال صادر می گردد. پس از پایان دو سال در صورت اثبات موفقیت تجارت و سود ده بودن آن برای 2 سال دیگر ویزا تمدید می شود. در صورتی که پس از دو سال متقاضی تمایلی به ادامه بیزنس خود نداشته باشد می تواند قبل از پایان پایان مدت اعتبار ویزای سرمایه گذاری خود، در صورتی که واجد شرایط هر کدام از انواع ویزاهای دیگر باشد می تواند ویزای خود را به نوع دیگر ویزا تغیید دهد.

مدت زمان لازم انجام کل پروسه و اخذ مجوزهای لازم جهت ورود سرمایه به آمریکا و انجام امور اخذ ویزا حدود 6 ماه می باشد.

میزان سرمایه گذاری نیز بستگی به نوع فعالیت دارد ولی حداقل 50 هزار دلار در نظر گرفته می شود.

از مزایای بسیار خوب این نوع ویزا این است که متناسب خانواده هایی می باشد که تمایل دارند در ابتدا به همراه یکدیگر و همزمان وارد خاک امریکا شوند. همسر و فرزندان دارنده ویزای E2 نیز اجازه کار و تحصیل در آمریکا را دارند

 

 

1- اخذ اقامت امریکا از طریق وابستگان درجه یک- ویزای IR2 , CR2, IR5

امکان دریافت اقامت و گرین کارت آمریکا برای افرادی که بستگان درجه یک (همسر، فرزند، مادر و پدر) و یا بستگان درجه دو (خواهر و برادر) آنها یک شهروند آمریکایی و دارای گرین کارت است وجود داردو متقاضیان این نوع ویزا می بایستی هیچ گونه سابقه جنایی نداشته و از نظر وضعیت جسمی و روحی در سلامت کامل و از نظر مالی در شرایط مطلوبی باشند و نیازمند کمک های دولتی نباشند. ضمناً در خصوص متقاضیان ویزای خانواده بستگان درجه دو، مدت زمان بیشتری می بایستی منتظر زمان اولویت ها باشند تا بتوانند درخواست ویزای خود را ارائه نمایند.

 -2 اخذ اقامت آمریکا برای افراد تابعه- ویزای EB1

از مهم ترین ویزاهای کاری آمریکا به EB1 ،EB2 ،EB3 ،H1B  می توان اشاره کرد که از این میان ویزاهای EB3،H 1B بیشتر مطرح هستند.
ویزای نوع EB3 مختص افرادی است که در رشته خاصی مشغول به کار می باشند و در این ویزا نیاز به کارفرما و پیشنهاد کار است. ویزای نوع H1B برای  متقاضیان با تخصص حرفه ای با دانش  تخصصی و حداقل مدرک کارشناسی است و در بعضی موارد خاص مثل داشتن تجربه کاری مستند حتی بدون مدرک تحصیلی در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی  دعوت به کار شوند، می توانند تقاضای ویزای کاری کنند.
این ویزا مخصوص افرادی است که دارای قابلیت های خاص و توانایی چشم گیری در اموری مانند امور تجارت، توانایی ورزشی و هندی تدریس و آموزش و  مهارت های تجربی باشد که بواسطه این توانایی از  طرف سازمان بین المللی مرتبط تجلیل شده باشد یا جوایزی را دریافت کرده باشند و توانایی آنان توسط آن  سازمان و بوسیله رسانه های مانند انتشارات، تلویزیون، مقالات مختلف و ...اثبات شده باشد. فرد متقاضی می بایستی توانایی اثبات این که جزء معدود کسانی می باشد که این مهارت را دارد و این مهارت از نظر ملی و جهانی با ارزش بوده منافعی را در بر خواهد داشت، را داشته باشد.

3- اخذ اقامت آمریکا از طریق کار و کارفرما- ویزای EB2  و EB3

اشخاصی که بواسطه حرفه، مهارت و تحصیلات خاص خود از طرف یک کارفرمای آمریکایی (شرکت معتبر که توانایی پرداخت تمامی مزایا و حقوق کارمندان خود را داشته باشد و کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا بوده و گواهی کاری از وزارت کار داشته باشد) دعوت به کار شوند می توانند با این نوع ویزا در ایالات متحده اجازه اقامت و کار داشته باشند. دو گروه از افراد شامل این نوع ویزا می باشند:
 متخصصین دارای مدرک لیسانس و بالاتر با تجربه کاری حداقل 2 ساله و عضو مراکز تخصصی خاص

 کارگران ماهر بدون داشتن مدرک دانشگاهی که دارای تخصص خاص با حداقل 5 سال سابقه کار

 جهت اخذ این نوع ویزا کارفرمای آمریکایی و کارمند خارجی می بایستی کاملا شرایط مورد نظر اداره مهاجرت و وزارت کار امریکا را به عنوان یک کارفرما و کارمند داشته باشد.

افرادی که دارای مدارک اکادمیکی و حداقل کارشناسی نمی باشد در صورتی که در زمینه حرفه و مهارت خود تجربه کاری چندین ساله داشته باشند و با مدارک معتبر ادعای خود را اثبات نمایند، میتوانند جهت اخذ ویزای EB3 اقدام نمایند. متقاضیان این نوع ویزا می بایستی حداقل سه شرط از هفت شرط لازم اداره مهاجرت آمریکا را جهت اخذ این نوع ویزا داشته باشد:

زمان اقدام برای این دو نوع ویزا براساس جدول زمان بندی وزارک کشور تعیین و اعلام می گردد. این جدول به کشور محل تولد متقاضی نیز بستگی دارد.

  -4 اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق سرمایه گذاری- ویزای EB5

     این ویزا به افرادی تعلق می گیرد که قصد سرمایه گذاری در آمریکا را دارند و هدف آن جذب سرمایه گذاری خارجی برای این کشور است که مزایای زیادی نیز برای شخص سرمایه گذار دارد.

   برای انجام سرمایه گذاری در آمریکا دو راه وجود دارد:

    راه اول:

     مبلغ سرمایه گذاری برای این گروه از افراد 1 میلیون دلار می باشد. در این نوع سرمایه گذاری حضور و فعالیت سرمایه       گذار  در شرکت و بیزنس راه اندازی شده از شروط لازم می باشد

همچنین استخدام حداقل 10 نفر و یا بیشتر از شهروندان آمریکایی و یا کسانی که اجازه کار در ایالت متحده را دارند الزامی باشد

در صورتی که خانواده شخص سرمایه گذار در همان شرکت تاسیس شده مشغول به کار باشند. با اینکه اجازه در آمریکا را دار می باشند از نظر اداره مهاجرت جزء شرط لازم استخدام 10 نفری که می بایستی سرمایه  گذار استخدام کنند، نمی باشد.

راه دوم:

سرمایه گذاری در پروژه های تعیین صلاحیت شده

برای این دسته از متقاضیان که قصد سرمایه گذاری در پروژه هایی که از طرف دولت آمریکا تعیین صلاحیت شده را دارند، مبلغ سرمایه گذاری 500000 دلار آمریکا می باشد. هرساله وزارت بازرگانی آمریکا لیستی از پروژه های تعیین صلاحیت شده در خصوص جذب سرمایه گذار خارجی را اعلام می نماید. حضور و فعالیت شخص سرمایه گذار در پروژه تعیین شده لازم نمی باشد و اقامت و حضو شخص سرمایه گذار در مان ایالتی که مبلغ مورد نظر سرمایه گذاری شده نیز الزامی نمی باشد و می تواند در هر ایالتی که مایل باشد اقامت داشته باشند.

مدت زمان لازم جهت اخذ این نوع گرین کارت یکساله می باشد. 50% از کل (10000 ویزا در هر سال) این سرمایه گذاران می بایستی سرمایه خود را در پروژه های که مناطق روستایی و محروم با درصد بالای آمار بیکاری، می باشند سرمای گذاری کنند. لازم ب ذکر است سرمایه مودر نظر می بایستی از طریق قانونی و مشروع به دست آمده باشد. مدارک و اسنادی را دال بر نحوه جذب این سرمایه ارائه نماید.

مزایای این نوع گرین کارت:

  1. همسر و فرزندان زیر 21 سال سرمایه گذار نیز شامل این اقامت مشروط می شوند و پس از مدت دو سال اقاامت دائمی شده و سپس می توانند پاسپورت امریکایی دریافت کنند.
  2. پرداخت سود سالانه 3% به سرمایه گذار از زمان ورود سرمایه به آمریکا در بعضی پروژه ها
  3. بازپرداخت اصل سرمایه به سرمایه گذار
  4. حمایت سرمایه از طریق اخذ وثیقه ملکی و یا ساختمان و وسایل داخل پروژه مورد نظر

   مدارک ویزای امریکا

 مدارک ویزای امریکا را باید در زمان مصاحبه به افسران ویزای این کشور تحویل دهید. مدارک باید به زبان انگلیسی و توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شوند و نیازی به تائیدیه از سوی دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

مدارک عمومی و مورد نیاز ویزای امریکا به شرح زیر می‌باشد:

📑 اصل گذرنامه متقاضی با ۶ ماه اعتبار به همراه کلیه گذرنامه های قبلی

📑 نسخه چاپ شده فرم درخواست ویزا که به صورت آنلاین تکمیل شده

📑 یک قطعه عکس ۳۵*۲۲ (در صورتی که نتوانید عکس را آپلود کنید)

📑 رسید پرداخت هزینه ویزای آمریکا

📑 برگه تعیین وقت سفارت آمریکا

📑 تمکن مالی و گردش حساب متقاضی

📑 گواهی اشتغال به کار

📑 سوابق بیمه تامین اجتماعی

📑 دعوت نامه (در صورت وجود)

📑 رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل

مراحل عمومی  اخذ ویزای آمریکا

برای درخواست هر نوع از ویزای آمریکا (با توجه به هدف سفر)، باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید:

۱ایجاد حساب کاربری در سایت سفارت امریکا

۲تکمیل فرم درخواست ویزا و آپلود عکس

۳پرداخت هزینه ویزای درخواستی

۴تعیین وقت مصاحبه با افسران ویزا امریکا

۵حضور در یکی از دفاتر سفارت امریکا برای مصاحبه با افسران ویزا

۶دریافت جواب از افسران ویزای آمریکا

۷. پیکاپ پاسپورت امریکا (در صورت ویزا شدن) و دریافت ترجمه مدارک

 

ریجکتی ویزای آمریکا

وزارت امور خارجه آمریکا، در مورد اطمینان به استفاده درست از ویزا توسط دارندگان آن بسیار سخت گیر و حساس می‌باشد. همچنین، امنیت عمومی ایالات متحده برای افسران ویزا و دولت امریکا به شدت اهمیت دارد. رد شدن درخواست ویزای آمریکا، بیشتر به این دو دلیل اتفاق می‌افتد.باید خاطر نشان شد که هر اقدامی از جمله مهاجرت به آمریکا با موانعی همراه می باشد. آشنایی با عمده ترین موانع ورود به کشور آمریکا، آمادگی افراد را برای بهبود شرایط زندگی خود در این کشور افزایش می دهد. همانطور که می دانید اخذ ویزای آمریکا در حال حاضر برای افراد ایرانی با شانس کم تری امکان پذیر می باشد.

اگر درخواست شما از یک کنسولگری ریجکت شد، سعی نکنید از یک کنسولگری دیگر تلاش کنید بلکه توجه داشته باشید از شما خواسته می شود که برای تهیه فرم و درخواست مجدد به کنسولگری اولیه ( به طور مثال آنکارا) برگردید. تمامی فرم ها، پاسخ ها و ... رایانه ای هستند و به صورت متمرکز نگهداری می شوند. دلیل این توصیه ی ما به شما این است بدانید قوانین در تمامی کنسولگری ها به صورت یکسان اعمال می شوند و تمام افسران نیز با این قوانین آموزش می بینند. فقط به این خاطر که در حال پر کردن فرم مجدد هستید و افسری دیگری پرونده شما را انجام می دهد، به این معنی نیست که با ویزای شما موافقت خواهد شد چرا که آنها به فایل ها و مدارک قبلی شما دسترسی خواهند داشت پس اغلب نتیجه این می شود که آنها به همان روش قبلی فکر می کنند. اگر درخواست شما رد شد بدانید در آخرین صفحه پاسپورت شما به همراه تاریخ و مکان منوط به رد ویزا از سمت کنسولگری مهر خورده می شود و  افسر این مهر را به معنی شکست درخواست ویزای قبلی شما دانسته و با دقت به فرم درخواست شما نگاه میکند. اگر شما فکر می کنید که می توانید با گرفتن پاسپورت جدید و پر کردن فرم جدید ویزا دریافت کنید، ممکن است این روش جواب ندهد، به این دلیل که آنها به سوابق مرکزی کامپیوتری شما دسترسی دارند و همه چیز را ذخیره کرده اند.

رایج ترین دلایل رد شدن ویزای آمریکا به شرح زیر می‌باشد:

  1. اعلام اشتباه نوع ویزای درخواستی
  2. ارائه اطلاعات ناقص و یا جعلی
  3. عدم آمادگی در مصاحبه با افسران ویزای آمریکا
  4. عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت و سفر به آمریکا
  5. در صورتی که قبلا ریجکتی داشته باشید (از کشور های حوزه شینگن و یا دیگر کشور ها)-
  6. تاریخچه سفری نامناسب متقاضی ویزای امریکا
  7. تمام دلایلی که افسر ویزا، به پناهنده شدن شما شک کند (سفر به همراه خانواده، باردار بودن شخص متقاضی و یا همسر ایشان و مواردی از این قبیل)

اطلاعات تکمیلی

-تعیین وقت سفارت آمریکا

اخذ ویزای آمریکا منوط به مراجعه ی حضوری به سفارت این کشور است که یکی از راه های آسان آن تعیین وقت سفارت آمریکا در امارات است. باید بدانید برعکس بسیار از سفارت های دیگر در سفارت آمریکا چیزی به عنوان وقت فوری از سفارت وجود ندارد پس بهترین کار این است که حداقل دو ماه قبل از تاریخ مورد نظر خود برای سفر اقدام به اخذ وقت سفارت کرده باشید.

-کنسولگری آمریکا در دبی

آمریکا در دو شهر ابوذبی و دبی دارای کنسولگری می باشد اما باید بدانید برای تعیین وقت قبلی کنسولگری مورد نظر اول باید ویزای کشور امارات داشته باشید. کنسولگری آمریکا در دبی در محله ی Bur Dubai واقع شده است و از مهم ترین مزایای سفارت آمریکا در دبی این است که دیگر مشکل زبان نخواهید داشت چراکه اکثر افسران حاضر در این بخش کاملا به زبان فارسی مسلط هستند. همچنین از نکات مهم دیگر که باید به آن اشاره کرد این است که در هر سنی و هر مقطعی باید برای مصاحبه ی حضوری در سفارت حضور داشته باشید.

-تازه های ویزای آمریکا

در تاریخ ۲۰ ژانویه ۲۰۲۱، رئیس جمهوری آمریکا، بایدن اعلامیه ی منوط به ریاست جمهوری را با عنوان «پایان دادن به ممنوعیت های تبعیض آمیز برای ورود به ایالات متحده» امضا نمود. این اعلامیه محدودیت های سفری که تحت اعلامیه های ریاست جمهوری شماره ی ۹۶۴۵ و ۹۹۸۳ در رابطه با ورود برخی از اتباع کشور هایی مثل برمه، اریتره، ایران، قرقیزستان، لیبی، نیجریه، کره شمالی، سومالی، سودان، سوریه، تانزانیا، ونزوئلا و یمن را به ایالات متحده بر اساس نوع روادید به تعلیق درآورده بود، پایان می دهد.  

عموماً شهروندان ایرانی برای ورود به ایالات متحده نیاز به اخذ ویزای آمریکا دارند. برای تعیین وقت سفارت آمریکا، مصاحبه ویزا و اینکه کدام سفارت امریکا بهتر است، چالش‌های متعددی پیش روی شماست؛ از این رو کافیست تا با مشاوران سها طوس تماس بگیرید و با خیال راحت صفر تا صد رزرو وقت سفارت آمریکا را به ما بسپارید .