یکی از راههای بسیار عالی برای مهاجرت، ثبت شرکت در خارج است. ممکن است این پرسش برایتان پیشآمده باشد که چگونه میتوان از راه ثبت شرکت در خارج مهاجرت کرد. در واقع ثبت شرکت در کشورهای خارجی به معنای شروع یک کسبوکار یا توسعه یک فعالیت اقتصادی در بازارهای بینالمللی است. ثبت شرکت در خارج، یکی از محبوبترین روشها برای کسانی است که در صنعتی خاص تجربهها و ایدههای ارزندهای دارند. ایده این افراد ممکن است در بازارهای داخلی نتیجه مطلوب نداشته باشد؛ اما در بازارهای جهانی بهصورت فوقالعادهای جواب دهد.
شرایط ثبت شرکت در خارج از کشور
برای ثبت شرکت در خارج از کشور نیاز است که به قوانین کشور خارجی مربوطه نگاهی کنید؛ زیرا شرایط ثبت شرکت در خارج از کشور برای هر کشور میتواند متفاوت باشد. بهطور معمول، کشورها از شرکتها میخواهند که قبل از ثبت شرکت، زمانی را بهطور منظم در کشور دلخواه معاملات تجاری انجام دهند. برخی از شرایط ثبت شرکت در خارج از کشور بهصورت زیر است:
شرکت باید یک کارخانه یا دفتر یا فروشگاه را در کشور دلخواه اجاره کند یا مالک آن باشد
یک یا چند نفر از کارمندان شرکت باید در کشور مربوطه زندگی کنند
شرکت باید تجارت منظم و مستمری را در کشور انجام دهد؛ هرچه تجارت بیشتری در کشور مربوطه انجام دهید احتمال بیشتری برای ثبت شرکت دارید
شرکت باید رزومهای قوی و ایده اقتصادی عالی برای اثبات کسبوکار خود داشته باشد
انواع شرکت برای ثبت در خارج از کشور
سه دسته اصلی از شرکتها برای ثبت در خارج از کشور وجود دارد. این سه دسته شامل مالکیت انحصاری و مشارکتی و شرکتی است. در ادامه انواع شرکت برای ثبت در خارج از کشور را با توضیحهایی کوتاه آوردهایم:
شرکت خصوصی
یک شرکت خصوصی به سهامداران خود اجازه میدهد تا سهام خود را منتقل کنند. شرکتهای خصوصی مسئولیت محدود و محدودیتهایی در مالکیت سهامداران خود دارند. این شرکتها معمولاً شرکتی هستند که باهدف برخورداری از تمام مزایای دنیای شرکتی تشکیل شدند و مسئولیت محدود و کنترل تجارت با افراد بسیار کمی دارند. در یک شرکت خصوصی، یک فرد میتواند از کنترل کامل کل شرکت تجاری خود برخوردار باشد.
شرکت سهامی عام
یک شرکت سهامی عام برای ثبت، حداقل به هفت عضو نیاز دارد. هیچ سقفی برای تعداد اعضای یک شرکت سهامی عام وجود ندارد. در واقع شرکتهای سهامی عام بهمنظور دعوت از مردم برای خرید سهام آن، بروشوری را منتشر میکنند؛ اما مسئولیت اعضای یک شرکت سهامی عام محدود به سهام آنهاست.
شرکت تضامنی
در اینگونه شرکتها، هر یک از اعضا برای شروع کار شرکت، در صورت نیاز به برچیدگی، مبلغ معینی را تعهد کردهاند. این مبلغ بهعنوان ضمانت شناخته میشود. هیچگونه مسئولیتی جز ارزش سهام و ضمانت در قبال اعضای چنین شرکتی وجود ندارد. برخی از نمونههای این شرکتها عبارتاند از: مؤسسههای خیریه، پروژههای اجتماعی، باشگاهها، انجمنها و... .
شرکتهای سهامی خاص
در اینگونه شرکتها، سهامداران مبلغی را بهعنوان سهم خود در سرمایه پرداخت میکنند و این پرداخت میتواند بهصورت تکواحدی یا اقساطی انجام شود. اعضا هیچ چیزی بیش از ارزش ثابت نسبت به سهام پرداخت نمیکنند. شرکتهای سهامی خاص بیشترین محبوبیت را در بین شرکتهای ثبت شده در خارج دارند.
حتماً نیاز نیست شرکت به شکل مدلهایی باشد که در بالا گفته شده است. ثبت شرکت در خارج را میتوان به شکل مؤسسه یا تولیدی یا موارد دیگر تشکیل داد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط ثبت شرکت در خارج از ایران با مشاوران شرکت مشاور صنعتی سهاطوس در ارتباط باشید.