بر اساس تحقیقات، 70 درصد از صاحبان کسب و کار می گویند که یک طرح کسب و کار به خوبی بیان شده، راه پیشنهادی برای شروع است. همانطور که ضرب المثل حکیمانه می گوید: "شکست در برنامه ریزی، برنامه ای برای شکست است".
خبر خوب این است که ما یک کتابچه راهنمای جامع و گام به گام برای نوشتن یک برنامه موثر ایجاد کرده ایم تا بتوانید رویاهای کارآفرینی خود را به واقعیت ملموس تبدیل کنید.
طرح توجیهی تجاری، سندی منحصر به فرد در خصوص ویژگی های یک کسب و کار تجاری، و به دنبال بیان جزئیاتی در خصوص تجارت شماست. طرح یا بیزینس پلن ( Business Plan) مطابق با ویژگی های یک شرکت نوشته می شود و قابل تعمیم به شرکت های دیگر نیست و نمی توان یک طرح کسب و کار را برای دو شرکت متفاوت به کاربرد.
این طرح مانند یک نقشه ی راه می ماند. قبل از راه اندازی کسب و کار، لازم است یک برنامه ریزی داشته باشید و مطابق با آن برنامه حرکت کنید. اگر بتوانید نقشهی راه خود را به طور کامل و دقیق به انجام برسانید، یک سرمایه گذاری انجام داده اید؛ سرمایه گذاری بلند مدت که می تواند سود قابل توجهی برای شما داشته باشد. بهتر است این کار را مطابق با دستورالعمل های پذیرفته شده که توسط سهاطوس به شما گفته می شود انجام دهید. در تنظیم طرح توجیهی یا همان نقشه ی راه خود در نظر گرفتن موارد زیر لازم می باشد:
به کمک نمودار های آماری می توان، اطلاعات کاملی بدست آورد که شما را در رسیدن به اهداف کمک می کند.همچنین پیشنهاد ما به شما انجام خدمات ثبت برند همزمان با تنظیم طرح توجیهی می باشد.
کاربرد طرح توجیهی چیست:
قبل از راه اندازی هر کسب و کاری، چیدن طرح توجیهی کمک بزرگی به شکل گیری و رشد آن کسب و کار می کند. این طرح خسارت های مالی و اقتصادی وارده به تغییرات شرکتها را تا حد قابل قبولی کاهش می دهد. و شرکت های موفق انجام این طرح را در دستور کار خود قرار دادهاند.بیزینس پلن به کارآفرین کمک می کند تا ایده های غیر ضروری از سر راه کنار رود. به کمک طرح توجیهی یک چشم انداز وسیع با فرصت ها و ایده های جدید مواجه خواهید شد.هر فعالیت اقتصادی که قصد راهاندازی و احداث یک واحد صنعتی و توسعهی آن را داشته باشد؛ می تواند این طرح را انجام دهد. این فعالیت اقتصادی می تواند در بخش تولید باشد یا بخش خدمات. به طور کلی منظور از طرح توجیهی، تجزیه و تحلیل شانس موفقیت یک فعالیت اقتصادی است.
یک طرح شامل چه بخش هایی است ؟
ما آن را به بخشهایی تقسیم کردهایم تا شما را در روند ساخت برنامه راهنمایی کنیم.
مرحله 1: خلاصه اجرایی
مرحله 2: بررسی اجمالی شرکت
مرحله 3: مدیریت کلی
مرحله 4: تجزیه و تحلیل بازار
مرحله 5: بازار هدف
مرحله 6: تجزیه و تحلیل رقابتی
مرحله 7: استراتژی بازاریابی و فروش
اهداف طرح توجیهی:
حرکت در راستای توسعه طرحهای سرمایهگذاری کشور
بکارگیری دانش فنی کارآمد و تکنولوژی برتر
مساعدت در ایجاد اشتغال و جذب نیروهای متعهد به کار
بهره گیری بهتر از امکانات و پتانسیل های بالقوه و ارتقاء بهره وری
انجام پروژههای محوله با بالاترین کیفیت و کوتاه ترین زمان ممکن
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تدوین طرح های توجهی تجاری و مشاوره طرح با مشاوران شرکت سهاطوس در ارتباط باشید.