روش خوب آزمایشگاه GLP
توضیحاتی در مورد GLP:
روش خوب آزمایشگاهی براساس مدل بین المللی و امریکائی که بر صلاحیت ۵ فاکتور اصلی آزمایشگاهی تاکید دارد، که عبارتند از:
– طراحی صحیح فضای آزمایشگاه
– سیستم مدیریتی آزمایشگاه
– سیستم پرسنلی آزمایشگاه
– تست متدها
– تجهیزات
هدف از اخذ گواهینامه GLP:
اطمینان از عملکرد صحیح آزمایشگاه ها و اعتماد به نتایج حاصله از آزمون در آزمایشگاه ها
عموماَ آزمایشگاه های ذیل اقدام به دریافت گواهینامه GLP می نمایند:
– آزمایشگاه های آزمون فنی و مهندسی، غذایی، کشاورزی، صنعت و ساختمان
– آزمایشگاه های کالیبراسیون (این ۵ فاکتور با تغییراتی برای این نوع آزمایشگاه ها کاربرد دارد)
– آزمایشگاه های طبی
– آزمایشگاه های کلینیکی دامی
در صورت نیاز به آموزش و یا صدور گواهینامه GLP با ما تماس بگیرید.
استاندارد IWA1
استاندارد IWA1 برای هر سازمان خدمات بهداشتی که در مدیریت, تحویل, یا مدیریت محصولات یا خدمات بهداشتی, از جمله آموزش و / یا تحقیق, در فرآیند زنجیره حیات برای انسانها, صرفنظر از نوع, اندازه و محصول یا خدمت ارائه میشود.
این استاندارد بینالمللی دستورالعملهایی را فراتر از الزامات دادهشده در ایزو ۹۰۰۱ ارائه میکند تا اثربخشی و کارایی یک سیستم مدیریت کیفیت و در نتیجه پتانسیل بهبود عملکرد یک سازمان را در نظر بگیرد. در مقایسه با استاندارد ایزو ۲۰۰۰۰, اهداف رضایت مشتری و کیفیت محصول شامل رضایت طرفین ذینفع و عملکرد سازمان است.
این استاندارد بینالمللی برای فرآیندهای سازمان و در نتیجه اصول مدیریت کیفیت که بر آن استوار است, قابلاستفاده است. تمرکز این استاندارد بینالمللی دستیابی به بهبود مستمر است که از طریق رضایت مشتریان و سایر اشخاص علاقهمند اندازهگیری میشود.
این استاندارد بینالمللی شامل راهنمایی و توصیهها است و برای صدور گواهینامه, استفاده قراردادی یا قراردادی یا به عنوان راهنمایی برای پیادهسازی ایزو ۹۰۰۱ در نظر گرفته نمیشود.
HACCP یک سیستم مدیریتی است که در آن امنیت غذایی از طریق تجزیه و تحلیل و کنترل خطرات زیستی، شیمیایی و فیزیکی از تولید مواد خام، تدارکات و جابجایی، تولید، توزیع و مصرف محصول نهایی مورد بررسی قرار میگیرد.
جهت اخذ استاندارد IWA1 با ما در تماس باشید.
سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) ایزو ۲۷۰۰۱ (ISO27001)
رشد سريع و سرعت روزافزون تغييرات در علوم و فناوري را در عصر حاضر، بايد مديون دسترسي گسترده و فراگير به اطلاعات دانست. حركت رو به گسترش جوامع در راستاي جامعة اطلاعاتي، موجب رشد وسيع خدمات اطلاعاتي شده و با اين نگرش، اطلاعات براي يك سازمان، سرمايهاي فوقالعاده با ارزش محسوب ميشود. با وجود اتصالات گسترده جهاني، اطلاعات ميبايست به صورت كنترل شده در معرض استفادة مخاطبين قرار گرفته و در برابر تهديدهاي موجود عليه آن، به نحو مطلوب حفاظت شود. بدينمنظور رويكردي تحت عنوان سيستم مديريت امنيت اطلاعات، حاصل از تجارب و فعاليتهاي مستمر در دهه گذشته، در خصوص حفاظت از اين مزيت رقابتي سازمانها پديد آمده است. در راستاي تكامل استانداردهاي منتشره براي سيستم، نسخه منتشر شده جهاني ایزو ۲۷۰۰۱ ISO/IEC 27001 به نام "فناوري اطلاعات-فنون امنيتي-سيستم مديريت امنيت اطلاعات-الزامات" ، در تناظر با استاندارد BS 7799-2:2005 ، مبنا و مدل مناسبي براي استقرار سيستم مديريت امنيت اطلاعات و نيز مميزي سازمان براي دريافت گواهينامة تطابق سيستم با استاندارد ميباشد. در كنار آن، استانــدارد مديريتـــي ISO/IEC 17799:2005 (يا BS 7799-1:2005)، به نام "فناوري اطلاعات-فنون امنيتي-راهنماي كاربرد براي مديريت امنيت اطلاعات" ، كه مشتمل بر تشريح كنترلهاي مورد نياز سيستم و نيز گزارش فنيISO/IEC TR 13335 مشتمل بر جزئيات و فنون مورد نياز در مراحل ايمنسازي اطلاعات و ارتباطات، مكملهاي مناسبي براي ISO/IEC 27001 در استقرار سيستم مديريت امنيت اطلاعات ميباشند. فرآيند مميزي اين سيستم بر مبناي قواعد بينالمللي صورت ميگيرد و شامل مراحل مميزي مقدماتی (Pre-Audit) به عنوان يك مورد انتخابي و مميزي صدور گواهينامه (Certification Audit) (مشتمل بر دو مرحله مميزي مستندات و مميزي در محل سازمان) ميگردد. در صورت موفقيت سازمان در مميزي صدور، گواهينامه انطباق سيستم با استاندارد ISO/IEC 27001، تحت اعتباردهي DAkkS و براي مدت سه سال صادر ميگردد.