Logo
Knowledge base
London Chamber Knowledge base
Logo
ویزای استارتاپ استرالیا (ویزای e۱۸۸)

استرالیا باهدف جذب استعداد‌‌های سراسر جهان و جبران کمبود استعدادهای فنی در این کشور “ویزای استارتاپ‌های استرالیا” را راه‌اندازی کرد که این امر، این کشور پهناور را به یکی از خوش‌آوازه‌ترین مقاصد استارتاپی دنیا تبدیل کرده است. ویزای استارت آپ استرالیا (ویزای 188e استرالیا) یکی از مسیرهای مهاجرت به کشور استرالیا است که در نهایت می تواند به اقامت دائم، پاسپورت و شهروندی این کشور منجر شود. کشوری انگلیسی زبان و پیشرفته که مقصد مورد علاقه بسیاری از افرادی است که به مهاجرت فکر می کنند..مهاجرت به استرالیا از طریق استارت آپ برای افرادی که با داشتن یک ایده خلاقانه و نوآورانه قصد راه اندازی یک کسب و کار در استرالیا را دارند؛ در صورت داشتن مجموع شرایط که در ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت امکان پذیر است.

ویزای استارت آپ استرالیا ویزایی 5 ساله بوده که قابلیت تبدیل شدن به اقامت دائم را دارد.

برای اخذ این ویزا داشتن شروط زیر الزامی است:

-سن بین 18 تا 55 سال (در برخی موارد اگر ایده کارافرینی متقاضی دارای مزایای اقتصادی استثنایی باشد ممکن است ایالت از شرط سنی وی نیزصرفنظر کند.)

-متقاضیان باید ایده ی نوآورانه ای داشته باشند که به یکی از دو مورد زیر منجر گردد:

*تجاری سازی یک محصول یا سرویس در استرالیا

* توسعه یک شرکت یا کسب و کار در استرالیا

به عبارت ساده تر , پیشنهاد تجاری یا بیزینس پلن متقاضی باید به وضوح نشان دهد که چگونه ایده نوآورانه وی به نفع ایالت است و اینکه چگونه قصد دارد محصول/ خدمات خود را تجاری کند یا بیزینسی که در استرالیا وجود دارد را توسعه دهد.

* وجود سابقه شغلی یا تحصیلی مرتبط با ایده استارت آپ

شرایط ویزای e۱۸۸ یا همان ویزای استارتاپ کارآفرینی Entrepreneur stream

ویزای استارتاپ زیرمجموعه (ساب‌کلاس) ویزای ۱۸۸ است که به‌اصطلاح به آن ویزای e۱۸۸ یا ویزای استارتاپ کارآفرینی گفته می‌شود. هدف کشور استرالیا از ارائه‌ی ویزای e۱۸۸، جذب سرمایه‌گذاران بین‌المللی و کارآفرینان خلاق برای بهتر کردن شرایط اقتصادی این کشور است. شرایط اخذ ویزای استارتاپ استرالیا کاملاً متفاوت با سایر ویزاها می‌باشد. چراکه شما به‌عنوان متقاضی نیازی اثبات سرمایه و داشتن گردش مالی بالا ندارید. این ویزا مناسب کسانی است که در ایران صاحب ایده خاصی برای شروع یک کسب‌وکار هستند و نمره زبان لازم هم می‌توانند کسب کنند. همچنین کسانی می‌توانند برای ویزای استارتاپ استرالیا (ویزای e۱۸۸) اقدام کنند که قصد دارند با یک ایده‌ی نوآورانه در حوزه‌ی تجاری‌سازی یک محصول یا سرویس معین در کشور استرالیا فعالیت داشته باشند.

برای اخذ ویزای استارتاپ استرالیا متقاضی باید:

ویزای استارت آپ استرالیا و نحوه اقدام

جهت دریافت ویزای استارت آپ استرالیا شما باید با یکی از ساپورتر ها مذاکره کرده و با آن‌ها توافق کنید و بعدازآن بر اساس توافقی که با آن ساپورتر کرده‌اید، برای گرفتن نامینیشن یا پذیرش یا همان دعوت‌نامه از همان ایالت اقدام کنید. بعدازاینکه پذیرش ایالت را دریافت کردید می‌توان گفت که بخش مهم کار انجام‌شده است.

هزینه ویزای استارت آپ استرالیا

هزینه‌های ویزای استارتاپ استرالیا (ویزای e۱۸۸( و مدت‌زمان اخذ این ویزا بررسی پرونده‌های ویزای e۱۸۸ و دریافت ویزای استارتاپ استرالیا حدوداً یک سال و نیم سال طول می‌کشد که البته این مدت‌زمان کاملاً به شرایط هر ایالت و اداره مهاجرت استرالیا بستگی دارد. برخلاف ویزا‌های کارآفرینی و ثبت شرکت در استرالیا که نیازمند ۲۰۰ هزار دلارند، استارتاپ‌های استرالیا نیازمند وجود سرمایه اولیه چندانی نیست و در حال حاضر وزارت امور داخلی استرالیا حمایت مالی از ایده‌های نو در قالب برنامه استارتاپ را بر عهده دارد.

برای مهاجرت به استرالیا از طریق راه‌اندازی یک استارتاپ، هزینه‌های معمول و قانونی که متقاضی اصلی پرونده باید برای دریافت ویزا به دولت استرالیا پرداخت کند  4115$ دلار  است. اگر متقاضی اصلی بخواهد همسر و فرزندانش را همراه خود ببرد نیز به‌ازای همسر حدوداً 2000$ دلار و به‌ازای هر فرزند حدوداً 1000$ باید به دولت استرالیا بپردازد. این هزینه‌ها مستقیماً به دولت استرالیا پرداخت می‌شوند و شامل هزینه‌های جانبی مانند هزینه وکیل نمی‌باشد.

مزایای ویزای استارت آپ استرالیا

در مرحله نخست، دریافت اقامت استرالیا به شکل موقت 4 ساله از جمله مزایای ویزای استارت آپ استرالیا می باشد. پس از گذشت سه سال از مجمعع 4 ساله این ویزا می توانید برای اقامت دائم استرالیا و سپس برای پاسپورت استرالیایی اقدام نمایید. به عبارت دیگر، اگر قصد دریافت اقامت دائم استرالیا از روش های قانونی را دارید برنامه استارت آپ استرالیا از گزینه های مناسب پیش روی شما خواهد بود. عالوه بر این، راه اندازی استارت آپ استرالیا یعنی پیاده سازی ایده ای نوین با قابلیت سود آوری باال که با توجه به موقعیت جغرافیایی استرالیا در مقایسه با سایر کشور ها و همچنین بازار پر استعداد در داخل استرالیا می تواند مزایای مالی زیادی را به همراه داشته باشد . نکته مهم بعدی عدم نیاز به وجود سرمایه اولیه مانند ویزای ثبت شرکت در استرالیا است. به همین علت برنامه استارت آپ استرالیا برای افرادی که دارای ایده های نوین بوده ولی سرمایه چندانی در اختیار ندارند مناسب است

نتیجه گیری

اگر به دنبال دریافت اقامت دائم استرالیا هستید ولی سرمایه چندانی ندارید، برنامه استارت آپ استرالیا گزینه مناسبی می باشد. زیرا با دریافت این ویزا می توانید برای اقامت دائم این کشور اقدام نمایید. از سوی دیگر بایستی مراحل مختلفی را برای بررسی و مورد تایید قرار گرفتن توسط مقامات استرالیایی را طی کنید. حمایت دولت استرالیا از طرح های نوین و وجود پتانسیل های باال برای کسب کار های جدید در استرالیا نیز از جمله نکات موجود در برنامه استارت آپ می باشد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط اخذ ویزای استارت آپ استرالیا با مشاوران سهاطوس در ارتباط باشید.