Logo
Knowledge base
London Chamber Knowledge base
Logo
ویزا و اقامت کویت

تفاوت ویزا و اقامت

ویزا یا روادید صرفا مجوز ورود و خروج ،است فقط و فقط به منظور تردد به کشور صادر کننده ویزا قابل استفاده می باشد و انواع مختلفی دارد که یکی از رایج ترین آنها ویزای توریستی است. ویزای توریستی اعتبار و محدودیت زمانی داشته همچنین هیچ تضمینی برای دریافت مجدد آن وجود ندارد. در ادامه به معرفی انواع ویزا به صورت کلی میپردازیم.

انواع ویزا

◄ ویزا سینگل برای یک بار ورود (Single)

◄ ویزای دابل برای دو بار ورود (Double)

◄ ویزای مالتیپل برای چند بار ورود (Multiple)

◄ ویزای ترانزیت-فرودگاهی (Airport transit)

قابل ذکر است که این انواع در هر کشور ممکن است به روش ها و پسوند های مختلفی از هم وجود داشته باشد. اشخاصی که متقاضی اخذ ویزا هستند میتوانند از طریق مراجعه به شرکت سها طوس در اسرع وقت برای این امر اقدام کنند.

 

اقامت هم مانند ویزا انواع مختلفی دارد و اشخاصی که بواسطه حرفه، مهارت و تحصیلات خاص و موارد دیگر مانند وجود یکی از وابستگان در کشور مورد نظر یا سرمایه گذاری در کشوری خاص متقاضی اخذ اقامت اند میتوانند از طریق مراجعه به شرکت سها طوس اقدام کنند.

در میان کشورهای عربی کویت خود به تنهایی شش درصد نفت جهان را در وسعت نه چندان زیاد خود جای داده است. همین منابع غنی نفتی به همراه منابع گازی فراوان کویت را به یک اقتصاد قدرتمند و کشوری مدرن و مرفه تبدیل کرده است. کویتی که تا همین یک قرن پیش بیابانی سوزان و بی حاصل بود اما حالا یکی از کشورهای تاثیرگذار منطقه است و در ردیف قدرتمندترین قدرت های اقتصادی جهان قرار گرفته است و 92 درصد از درآمدهایش را از فروش منابع نفت و گاز بدست می آورد. همین امر هم سبب شده تا ارزش پول این کشور کوچک آسیایی حتی از دلار آمریکا نیز بالاتر باشد. این اقتصاد قوی و رفاه نسبی حاکم بر کشور کوچک کویت سبب شده تا تنها نیمی از مردمان کویت اهل این سرزمین باشند و نیمی دیگر از ساکنین این کشور را مهاجرینی تشکیل می دهند که از گوشه وکنار دنیا خودشان را برای کار و اقامت به این سرزمین رسانده اند. امنیت شغلی، حقوق و دستمزد مناسب، شرایط کاری مناسب، ارزش بالای واحد پولی کویت و عدم اختصاص مالیات به درآمد کارکنان سبب شده تا کویت به مقصدی ایده آل برای بسیاری از مهاجرین تبدیل شود. برای همین است که در کویت تنوع باورنکردنی از اقوام مختلف با فرهنگ ها و نژادهای متفاوت را در یکجا در کنارهم به چشم می بینید. 

فرقی نمی کند به چه دلیل عازم کویت هستید اما هرگاه که قصد دریافت ویزای این کشور را داشته باشید باید در ابتدا یک نفر در کشور کویت کفالت شما را قبول کرده و درخواست ویزای شما را از همان کشور کویت استارت بزند، در واقع این شخص به نوعی شما را به خاک این کشور دعوت می نماید. شما یک اسکن از پاسپورت خود را برای این شخص که کفیل نامیده می شود می فرستید و وی هم با مدارک شما به سازمان ویزا و گذرنامه کویت مراجعه می نماید بنابراین تا قبل از انجام شدن کار شما از طرف کفیلتان لزومی ندارد که به سفارت کویت در ایران مراجعه کنید. اگر مراحل پذیرش دعوت کفیلتان در این اداره با مشکل خاصی روبرو نشود پس از پذیرفته شدن این درخواست از سوی اداره گذرنامه و ویزای کویت کفیلتان مدارکی را برای شما ارسال می نماید. با رسیدن مدارک به دست شما حالا دیگر نوبت مراجعه به سفارت کویت در ایران است.

مدارک لازم برای ویزای کویت

لازم است بدانید که در مرحله ی اول دریافت ویزای کویت تنها به اسکنی از گذرنامه شما احتیاج است. شما باید این اسکن را برای کفیل کویتی خود بفرستید تا برای شما درخواست دهد. اگر درخواست او مورد قبول واقع شد، در مراحل بعدی بسته به شرایط شما مدارکی را درخواست می کنند. اما به طوری مدارک زیر همواره مورد نیاز است:

مدارک دریافت ویزای کویت

1. پاسپورت با حداقل دو صفحه خالی و 2 سال اعتبار به همراه اسکن پاسپورت

2. اسکن عکس رنگی زمینه سفید و جدید

3. چک ضمانت(مبلغ چک ضمانت بسته به شرایط مختلف متفاوت است)

4. مدارک ارسالی کفیل

به خاطر داشته باشید که دریافت ویزا برای افراد زیر بیست سال تنها در صورتی ممکن است که به همراه یکی از والدین خود اقدام به این کار نمایند.