• 07:20

    تهران

  • 03:50

    لندن

  • 06:50

    دبی

  • 10:50

    شانگهای

  • 05:50

    ترکیه

کانادا

جاذبه های گردشگری کانادا هر سال پذیرای بیش از پنج میلیون توریست خارجی از سراسر جهان است. گردشگرانی ایرانی که قصد بازدید از کانادا را دارند باید برای اخذ ویزای کانادا (توریستی – TRV) در تهران اقدام نمایند.

متقاضی باید دارای پاسپورت معتبر بوده و نیز افسر اداره مهاجرت را قانع نماید که کشور کانادا را قبل از تاریخ پایان اعتبار ویزا ترک مینماید. شرایطی نظیر داشتن شغل مناسب, مالکیت, سرمایه و خانواده در تصمیم‌ افسر مسئول صدور ویزا موثر و شانس دریافت ویزای کانادا را افزایش می‌‌دهد.

ارائه دعوتنامه میزبان کانادایی حاوی اطلاعات کامل شخص دعوت کننده, متقاضی ویزا, اطلاعات سفر و مواردی از قبیل نام کامل, تاریخ تولد, آدرس و شماره تماس, علت و مدت سفر، شغل و میزان درآمد شخص دعوت کننده, تاریخی که بازدیدکننده کانادا را ترک می‌ نماید, و وضعیت اقامت میزبان در کانادا (شهروند / اقامت دائم) در آن قید شده باشد ضروری است
ویــزای کــانـادا , تـجـاری

متقاضی ویزای کانادا (تجاری – TRV) با هدف دیدار با نمایندگان شرکت‌هایی که با آنها داد و ستد تجاری دارد و بدون اینکه مستقیما در بازار کار کانادا فعالیت نماید وارد این کشور میگردد. متقاضی ویزای تجاری کانادا برای شرکت در جلسات و کنفرانس‌های تجاری, بازدید از کارخانه ها و شرکتها, آموزش و نحوه بکارگیری یک محصول, خرید, فروش, و سایر معاملات تجاری به کانادا وارد میشوند. منبع اصلی درآمد و محل اصلی کسب و کار بازدیدکننده تجاری خارج از کشور کانادا است.
ویــزای کــانـادا , تـوریـستی

مدت اعتبار ویزای توریستی یا دیدار معمولا شش ماه است و در صورت ضرورت امکان تمدید ویزا وجود دارد. اگر تصمیم به افزایش مدت اقامتتان در کانادا را  دارید, لطفأ تقاضای تمدید ویزا را حداقل ۳۰ روز قبل از تاریخ انقضای ویزا ارسال نمایید.

متقاضی ویزای کانادا باید از نظر سلامت جسمانی در وضعیتی مناسب (در صورت نیاز برگه آزمایشات پزشکی تأیید سلامتی شخص متقاضی نیز درخواست میگردد)، بوده و از حمایت مالی کافی برای مدت اقامت در کانادا برخوردار باشد. مبلغ ارز مورد نیاز با توجه به شرایط و مدت زمان اقامت متقاضی در هتل یا در منزل میزبان کانادایی متفاوت است.
مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای تجاری کانادا

تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی و یا فرانسه ترجمه رسمی شده باشند.

  1. فرم های درخواست فارسی تکمیل شده
  2. دو قطعه عکس ۵/۴ × ۵/۳ سانتیمتر کاملاً جدید با زمینه رنگی سفید
  3. اصل گذرنامه به همراه فتوکپی صفحه اول ( صفحه مشخصات فردی ) و فتوکپی صفحاتی از گذرنامه های قدیم و جدید که حاوی روادید کشورهای مختلف در ۵ سال گذشته باشد
    • هر فرد متقاضی ویزا ملزم به داشتن گذرنامه جداگانه می باشد.
    • گذرنامه فرد متقاضی باید دارای حداقل دو برگ خالی باشد.
    • گذرنامه فرد متقاضی باید تا ۶ ماه پس از تاریخ بازگشت وی از کانادا معتبر باشد.
  4. فتوکپی تمامی صفحات شناسنامه
  5. مدرک نشاندهنده وضعیت مالی
    • اصل گواهی بانکی جدید که بیش از یک ماه از تاریخ درخواست آن نگذشته باشد.
  6. مدرک نشان دهنده دارایی
    • برای این مورد ارائه فتوکپی مربوطه کافی است و نیازی به ترجمه و اصل سند مالکیت نمی باشد.
  7. مدارک نشاندهنده هر نوع منبع درآمد ناشی از تجارت، اشتغال، اجاره، حقوق بازنشستگی و …

برای اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

دفتر تهران: سهروردی شمالی- انديشه اصلی- نبش انديشه 6- پلاک 23
تلفن: 88471412 - 88471404 - 88471400 (021) - فاکس: 88440081 (021)

دفتر مشهد: بلوار فردوسی- نبش چهارراه فرامرز عباسی- مجتمع تجاری دهقان- طبقه سوم- واحد شماره 1
تلفن: 36068268 - 36068264 - 36068262 (051) - فكس: 36055477 (051)
تلفن مشاوره: 9095111741 (تلفن مشاوره بدون پیش شماره و تماس تنها از طریق تلفن ثابت امکان پذیر می باشد.)
Copyright © 2007 SohaToos. All rights reserved.
Design and Developed by: GreenWeb