• 07:19

    تهران

  • 03:49

    لندن

  • 06:49

    دبی

  • 10:49

    شانگهای

  • 05:49

    ترکیه

استرالیا

ویزای تجاری استرالیا

مدارک لازم جهت ویزای استرالیا

  1. فرم مخصوص اطلاعات درخواستی جهت ویزای تجاری کوتاه مدت استرالیا 

  2. فرم وضعیت خانوادگی

  3. اصل پاسپورت ( امضاء شده ) با ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به استرالیا به همراه فتوکپی آن

  4. دو قطعه عکس رنگی جدید

  5. فتوکپی از ویزاهای گذشته

  6. ارائه ترجمه رسمی مدارک به همراه فتوکپی آن شامل:

    ۶-۱- اسناد مالکیت.

    ۶-۲-پرینت حساب بانکی ۶ ماهه گذشته ،صورت حساب جاری،دفترچه پس انداز .

    ۶-۳- گواهی شغلی .

    ۶-۴-شناسنامه .

درباره استرالیا

قانون جدید سفارت

دفتر تهران: سهروردی شمالی- انديشه اصلی- نبش انديشه 6- پلاک 23
تلفن: 88471412 - 88471404 - 88471400 (021) - فاکس: 88440081 (021)

دفتر مشهد: بلوار فردوسی- نبش چهارراه فرامرز عباسی- مجتمع تجاری دهقان- طبقه سوم- واحد شماره 1
تلفن: 36068268 - 36068264 - 36068262 (051) - فكس: 36055477 (051)
تلفن مشاوره: 9095111741 (تلفن مشاوره بدون پیش شماره و تماس تنها از طریق تلفن ثابت امکان پذیر می باشد.)
Copyright © 2007 SohaToos. All rights reserved.
Design and Developed by: GreenWeb