• 13:36

    تهران

  • 11:06

    لندن

  • 14:06

    دبی

  • 18:06

    شانگهای

  • 13:06

    ترکیه

ویزای کره جنوبی

ویزای تجاری کره جنوبی
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کره جنوبی

·       گذرنامه فعلی متقاضی با اعتبار حداقل ۶ ماه

درصورت وجود همراه نام ایشان نیز باید در معرفی نامه ذکر شود.

در صورتی که نام صاحبان شرکت در روزنامه رسمی قید شده باشد نیازی به معرفی نامه نمی باشد.

·       درصورت همراهی همسر و فرزندان ارائه شناسنامه هرکدام به صورت جداگانه الزامی می باشد.

لیست نمایشگاهای کره جنوبی

دفتر تهران: سهروردی شمالی- انديشه اصلی- نبش انديشه 6- پلاک 23
تلفن: 88471412 - 88471404 - 88471400 (021) - فاکس: 88440081 (021)

دفتر مشهد: بلوار فردوسی- نبش چهارراه فرامرز عباسی- مجتمع تجاری دهقان- طبقه سوم- واحد شماره 1
تلفن: 36068268 - 36068264 - 36068262 (051) - فكس: 36055477 (051)
تلفن مشاوره: 9099071741 (تلفن مشاوره بدون پیش شماره و تماس تنها از طریق تلفن ثابت امکان پذیر می باشد.)
Copyright © 2007 SohaToos. All rights reserved.
Design and Developed by: GreenWeb