Logo
Knowledge base
London Chamber Knowledge base
Logo
پیگیری دعاوی حقوقی در خارج از کشور

پیش از توسعه روابط کشورها از نقطه نظر اقتصادی، از عنوان تجارت بین الملل تنها در خصوص صادرات و واردات کالا یاد می گشته است. این گرایش سنتی پس از جنگ جهانی دوم به نحو چشمگیری متحول شد و امروزه از چنان گستره وسیعی برخوردار است که به نوعی تمامی فعالیت ها و ارتباط های اقتصادی را تحت پوشش خود قرار می دهد.در اثر چنین روندی که تجارت بین الملل طی کرد، بر آمدن حقوق تجارت بین الملل امری بدیهی می نمود، در همین راستا موسسات بین المللی حقوقی با هدف تخصصی شدن مسایل حقوقی در سطح گسترده و بین الملل، تشکیل گردید. به طور کلی علم حقوق همواره دنباله رو تحولات اجتماع بوده و هر زمان که پدیده های اجتماعی به چنان توسعه و پویایی برسند که نیاز به نظام مند کردن آنها به جهت حفظ حقوق، برقراری تکالیف و حل و فصل اختلافات احساس شود، در این راستا قدم نهاده است.

دعاوی حقوقی بین المللی:

 ارائه مشاوره به تجار و فعالان اقتصادی ایرانی علاقه مند به گسترش فعالیت های خود در سطح جهانی و پی گیری امور شرکت ها و اشخاص حقیقی خارجی یا ساکن خارج از کشور که در ایران فعالیت تجاری دارند را شامل می شود.

در مورد دعاوی حقوقی یا امور تجاری که در خارج از حوزه صلاحیت قضایی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد، ارائه خدمات حقوقی صرفاً از طریق وکلای رسمی  کشور مربوطه صورت می گیرد.

ایرانیان خارج از کشور:

یکی از مشکلات اساسی ایرانیان خارج از کشور پیگیری و انجام امور اداری و حقوقی مورد نیازشان در ایران است. از پیگیری امور مرتبط با فارغ التحصیلی در دانشگاه های ایران، تا پیگیری امور حقوقی در ادارات مختلف مستلزم صرف وقت و انرژی زیاد می باشد. در این زمینه به موارد زیر دقت کنید:

اهلیت اشخاص

از آنجا که اهلیت هر شخص برای معامله کردن تابع دولت متبوع خودش می باشد، اگر یک نفر تبعه ایران در خارج از کشور معامله ای انجام دهد، از حیث قواعد مربوط به اهلیت که در صحت آن معامله نقش به سزایی دارد، تابع قوانین ایران است و بایستی با آگاهی از قواعد اهلیت در ایران به معامله بپردازد و این آگاهی از قوانین مستلزم مشاوره با وکلای ایرانی می باشد.

قانون حاکم بر اموال غیر منقول

احکام صادره از محاکم خارجه و همچنین اسناد رسمی لازم الاجراء تنظیم شده در خارجه را نمی توان در ایران اجرا نمود، مگر اینکه مطابق قوانین ایران امر به اجراء آنها صادر شده باشد. پس اگرسندی در خارج از ایران تنظیم شود و افرادی که این سند برایشان تنظیم شده ایرانی باشند و خواهان اجرای این اسناد در ایران باشند، به علت عدم آشنایی با قواعد ایران باید با وکلای ایرانی که آشنا با قوانین ایران هستند، مشورت نمایند تا بتوانند از مزایای اجرای قانونی آراء خود در ایران بهره مند شوند.

.جهت دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران سها طوس در ارتباط باشید